Inschrijven

Inschrijving

De inschrijving voor de SallandTrail op 11 maart 2023 is op 26 november 2022 om 22.00 geopend.

Link naar de inschrijfpagina:  www.mijninschrijving.nl

Even omlaag scrollen naar de SallandTrail.

De inschrijving sluit op  15 februari. Er is géén na-inschrijving mogelijk op 11 maart!!

Inschrijfbedragen

10 km SallandTrail € 15,00 VOL !
25 km SallandTrail € 22,00 VOL !
50 km SallandTrail € 27,00
50 Mijl SallandTrail € 32,00

Een deel van het inschrijfgeld gaat ook in 2023 naar het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug (S(up)port for Nature). Daarmee dragen alle deelnemers bij aan het duurzame beheer van het bos en Sallandse natuurgebieden.

Trailrunning, natuurbeleving en natuurondersteuning gaan heel goed samen!

Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om een functioneel loopshirt van de SallandTrail te bestellen bij inschrijving. Het is dit jaar een prachtig jubileumshirt geworden!
De kosten voor het shirt zijn € 17,50 – in dames- en heren uitvoering. Nabestellen kan zolang de voorraad strekt!

Deelnemersaantal – limieten:

– 10 km SallandTrail maximaal 250 VOL (reservelijst geopend)
– 25 km SallandTrail maximaal 700 VOL (reservelijst geopend)
– 50 km SallandTrail maximaal 325
– 50 Mijl SallandTrail maximaal 175

Tijdens een deel van de 50 km en de 50 Mijl route lopen de deelnemers door het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. We willen voorkomen dat er te veel druk op dat gebied komt. Door een maximum aan het aantal deelnemers te stellen en spreiding van de deelnemers over de uitgestrekte route verwachten wij mogelijke overlast zo veel als mogelijk te kunnen voorkomen. Dat is ons in de afgelopen jaren, mede dankzij de deelnemers zelf, uitstekend gelukt! De SallandTrail vond elk jaar plaats op de laatste zaterdag vóór de start van het broedseizoen en afsluiting van delen van het Nationaal Park. Die keuze kwam voort uit dezelfde gedachte: Genieten van de natuur, voorkomen van overlast!
Vanwege een wijziging in de start van het broedseizoen valt de SallandTrail nu wel binnen het broedseizoen. De routes waren hier afgelopen jaar al op aangepast.
Helaas hebben we ook te maken met nieuwe regelgeving voor evenementen in bepaalde zones van het Nationaal Park, zodat we ook daar de routes weer op aan moeten passen. We hebben ons uiterste best gedaan om ondanks de beperkingen toch weer een echte trail neer te zetten!

Zodra het maximale aantal inschrijvingen op een afstand is bereikt kunt u zich nog aanmelden voor een reserveplaats. Zijn er afvallers dan kunnen de vrijgevallen plaatsen worden ingenomen door reserves, op volgorde van aanmelding.