Inschrijven

Inschrijving

Vanwege de coronamaatregelen hebben we de SallandTrail 2020 en 2021 helaas af moeten gelasten. De nieuwe inschrijvingen voor de SallandTrail op 12 maart 2022 is sinds 28 november geopend.

Link naar de inschrijfpagina:  www.mijninschrijving.nl

Even omlaag scrollen naar de SallandTrail  (-;

Inschrijving stopt  15 februari. Er is géén na-inschrijving mogelijk op 12 maart!!

Inschrijfbedragen

25 km SallandTrail € 20,00 (max. 700)
50 km SallandTrail € 25,00 (max. 325)
50 Mijl SallandTrail € 30,00 (max. 175)

Een deel van het inschrijfgeld gaat ook in 2022 naar het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug (S(up)port for Nature) en naar het Landschap Overijssel. Daarmee dragen alle deelnemers bij aan het duurzame beheer van het bos en Sallandse natuurgebieden.

Trailrunning, natuurbeleving en natuurondersteuning gaan heel goed samen!

Deelnemersaantal – limieten:

– 25 km SallandTrail maximaal 700aantal bereikt op 17-01-2022. Reservelijst geopend.
– 50 km SallandTrail maximaal 325
– 50 Mijl SallandTrail maximaal 175

Tijdens een deel van de 50 km en de 50 mijl route lopen de deelnemers door het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. We willen voorkomen dat er te veel druk op dat gebied komt. Door een maximum aan het aantal deelnemers te stellen en spreiding van de deelnemers over de uitgestrekte route verwachten wij mogelijke overlast zo veel als mogelijk te kunnen voorkomen. Dat is ons in de afgelopen jaren, mede dankzij de deelnemers zelf, uitstekend gelukt! De SallandTrail vindt elk jaar plaats op de laatste zaterdag vóór de start van het broedseizoen en afsluiting van delen van het Nationaal Park. Die keuze komt voort uit dezelfde gedachte: Genieten van de natuur, voorkomen van overlast!
Vanwege een wijziging in de start van het broedseizoen valt de SallandTrail nu deels wel binnen het broedseizoen. De route zal hierop aangepast worden.
Zodra het maximale aantal inschrijvingen op een afstand is bereikt kunt u zich nog aanmelden voor een reserveplaats. Zijn er afvallers dan kunnen de vrijgevallen plaatsen worden ingenomen door reserves, op volgorde van aanmelding.