Deelnemers

Deelnemers

Voor de komende editie van de SallandTrail zullen opnieuw vele trailliefhebbers naar de prachtige omgeving van Nijverdal-Hellendoorn trekken. De Sallandse Heuvelrug leent zich uitstekend voor een mooie, pittige trail.
Dankzij de uitgestrektheid van het natuurgebied, het fantastische Nationale Park en de vele paden en paadjes over en langs de hellingen van de Sallandse Heuvels is er voldoende uitdaging voor de snel groeiende groep trailliefhebbers!

Wil je zien wie er allemaal meedoen? Zodra de inschrijving is geopend kun je op www.mijninschrijving.nl onder SallandTrail Nijverdal bekijken wie er allemaal mee gaan doen. Wie weet zitten er bekenden tussen met wie je samen kunt carpoolen naar Nijverdal!

Elk jaar is de animo voor de SallandTrail groter dan de maximum aantal deelnemers per afstand. Zeker de 25, maar ook de 50 km trail lopen snel vol.

Deelname op eigen risico!

  • Voor elke SallandTrail geldt dat deelname volledig op eigen risico en eigen verantwoording geschiedt;
  • De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het zoekraken of beschadiging van persoonlijke eigendommen, noch voor blessures en/of schade die terug te voeren is op deelname aan een SallandTrail;
  • Indien door onvoorziene, bijzondere omstandigheden/overmacht (denk aan een gevaarlijke weersituatie of een calamiteit op of rond het parcours) de SallandTrail geheel of gedeeltelijk moet worden afgelast, kan geen aanspraak gemaakt worden op teruggave van het inschrijfgeld.
  • Mocht er om wat voor reden dan ook besloten moeten worden om de SallandTrail niet door te laten gaan, komt er gegarandeerd een regeling waarbij we de ingeschreven, betalende deelnemers op de één of andere manier zullen compenseren.
    Zij zullen op z’n minst de eerstvolgende aflevering tegen een gereduceerd tarief deel kunnen nemen.