INSCHRIJVING DICHT PER 15 FEBRUARI

INSCHRIJVING DICHT PER 15 FEBRUARI

Woensdag 15 februari: laatste dag inschrijving SallandTrail 2023 !
Inschrijvingen zijn boven verwachting! De 10 km en de 25 km trail zijn al een aantal weken volgeboekt. Op de reservelijsten ca. 50 personen die nog hopen een plekje van een afvaller over te kunnen nemen.
De 50 km zit met ca. 300 deelnemers bijna vol en op de 50Mijl staan 120 ultralopers ingeschreven!
De inschrijving stopt 15 februari; daarna kan niet meer ingeschreven worden helaas. Ook niet meer op een reservelijst. We zitten echt VOL !!
Vanaf 15 februari worden de automatische incasso’s van de inschrijving en evt. het bestelde shirt van je rekening afgeschreven. Weet je zeker dat je er niet bij kunt zijn op 11 maart, dan kun je je inschrijving nog tot 16 februari eenvoudig annuleren. Daarna is overdracht alleen mogelijk via iemand op de reservelijst (geldt voor de 10 en de 25 km)


Wil je nog een shirt bestellen, geef dat dan ook door voor 16 februari dan kunnen we dat nog op de automatische incasso meenemen. (Niet elke maat is nog beschikbaar.)