De SallandTrail 2023 komt eraan

De SallandTrail 2023 komt eraan

De 10e editie van de SallandTrail staat gepland op zaterdag 11 maart 2023. We zijn inmiddels begonnen met de voorbereidingen voor deze speciale jubileumaflevering. We nodigen daar vooral ook de deelnemers van de afgelopen jaren voor uit. Wie weet kan het zo een soort trailreünie worden waar oude en nieuwe bekenden elkaar weer ontmoeten in Salland.

Aan de invulling van het programma wordt nog gewerkt. Wat we al wel kunnen verklappen is dat er in vergelijking met vorige jaren veel nieuwe paden in de routes zijn opgenomen. Dit heeft vooral te maken met beperkingen die ons worden opgelegd in de toegankelijkheid van de natuurgebieden. Voor ons als organisatie een stevige uitdaging om toch mooie, uitdagende trailroutes van 25, 50 en 80 km aan te kunnen bieden op 11 maart!

De voorinschrijving start zaterdag 26 november om 22.00 uur. Dat kun je dan meteen meenemen in je agenda.