Versoepelingen Coronaregels op komst!

Versoepelingen Coronaregels op komst!

De afgelopen twee jaren waren de Coronamaatregelen rampzalig voor de SallandTrail en vele andere evenementen. Nu kunnen we eindelijk versoepelingen verwachten bij de komende persconferentie. Dat betekent hopelijk ook dat we de organisatie op 12 maart ook wat kunnen versoepelen! Alleen al de te verwachten streep door de anderhalve meter regel kan letterlijk veel ruimte geven om het gezelliger te maken .

We zullen de deelnemers de komende weken nog informeren over de organisatie op 12 maart en waar we met z’n allen nog wel aan moeten voldoen. Het zou fantastisch zijn wanneer de verplichte QR-code scan er ook nog af gaat maar… dat is nog even afwachten. We zijn er in elk geval goed op voorbereid wanneer dat nog wel moet gebeuren. We houden jullie op de hoogte.

De Inschrijving staat nog open tot en met 15 februari 23:59:59 uur. Dan stopt de inschrijving voor de drie afstanden. Op de 25 km SallandTrail is het maximumaantal bereikt en ook de reservelijst op die afstand is bijna vol. Op zowel de 50 km als de 50 Mijl kan nog door ca. 20 trailliefhebbers worden ingeschreven: tot uiterlijk 16 februari dus!!

Direct na de sluiting van de inschrijving worden de incasso’s voor het inschrijfgeld bij de bank aangeboden en daarna afgeschreven.

Let op: op 12 maart is er géén na-inschrijving mogelijk!!