Update SallandTrail 2022

Update SallandTrail 2022

De SallandTrail 2022 staat nog steeds gepland voor zaterdag 12 maart a.s.
De inschrijving voor de verschillende afstanden staat open en de maximumaantallen zijn bijna bereikt. De grootste groep deelnemers stond ook al ingeschreven voor de afgelaste editie van 2020. Ondertussen hebben we toestemming van de grote terreinbeheerders om de SallandTrail over de routes te laten gaan die de deelnemers ook bij vorige edities hebben gevolgd. Van die kant geen beperkingen gelukkig. Daar zullen we de komende jaren helaas wel rekening mee moeten gaan houden.
Vanavond, 14 januari, hebben we de persconferentie over de Coronamaatregelen kunnen volgen. Hoewel er voor de sport betere tijden aanbreken met minder beperkingen, blijven beperkingen voor (sport)evenementen zoals de SallandTrail nog steeds actueel. Helaas! We kunnen daarom nog geen zekerheid geven over definitief doorgaan op 12 maart. Daarvoor is ook een vergunning van de gemeente Hellendoorn nodig, en die wordt niet afgegeven zolang er vanuit de overheid geen groen licht wordt gegeven. Op 25 januari volgt er weer een persconferentie; hopelijk dan meer uitzicht op positieve ontwikkelingen.
De voorbereidingstijd wordt wel korter maar we geven het zeker nog niet op!!

Blijf ondertussen op de hoogte via www.SallandTrail.nl en de facebookpagina van de SallandTrail. We zullen in elk geval geen incasso’s innen van de ingeschrevenen, zolang het niet zeker is dat het door kan gaan!
Voor al onze vrijwilligers geldt: blijf alsjeblieft gewoon rekening houden met jouw inzet op 12 maart!!

Organisatie SallandTrail