Succesvolle alternatieve SallandTrail

Succesvolle alternatieve SallandTrail

Tussen 1 maart en 1 april waren jullie uitgenodigd om een alternatieve SallandTrail te lopen. Waar ook in Nederland, maar ook hier in Salland kon je de 25, 50 of 80 km oppakken.
Daar is heel positief op gereageerd. Op deze website zijn ca. 75 verslagen en foto’s geplaatst van trailrunners die de afgelopen maand hun SallandTrail hebben gelopen. Alleen, met z’n tweeën of in een klein groepje. Sommigen hebben zelfs meerdere keren deelgenomen. Prachtig!!
De inzendtermijn is nu gesloten. We hebben vooraf aangegeven dat we een aantal chocoladerepen zouden verloten onder de ingezonden reacties en foto’s van ingeschreven deelnemers. Die belofte gaan we de komende dagen invullen. Heb je een activiteit ingestuurd en stond je ingeschreven voor de SallandTrail? Hou je brievenbus in de gaten de komende week! Wie weet valt er iets in de bus…

Bedankt iedereen die hier een alternatief succes van heeft gemaakt!