De maand maart = SallandTrailmaand!

De maand maart = SallandTrailmaand!

Wat hebben we er zin in! Een georganiseerd evenement, samen met je loopmaatjes een mooie trail lopen en na afloop gezellig napraten onder het genot van een welverdiend drankje.
De huidige coronamaatregelen laten het helaas niet toe om er 13 maart met zijn allen een trailfeestje van te maken. We hopen dat je desondanks nog wel aan het trainen bent, want we hebben een uitdaging voor jullie bedacht!

Loop tussen 1 maart en 1 april een alternatieve SallandTrail op één van de SallandTrail afstanden (25 km, 50 km of 80 km). Het liefst in je eigen omgeving om de reisbewegingen zoveel mogelijk te beperken, maar we zullen ook wat aangepaste routes op de site zetten, zodat deze ook individueel gelopen kunnen worden met mogelijkheden om het eens helemaal anders te doen.
Deel vervolgens de link van jouw activiteit (van bijvoorbeeld Strava of Garmin) én een onderweg gemaakte foto via het formulier op de website. We waarderen het ook erg als je je alternatieve SallandTrail op Facebook of Instagram deelt met de hashtag #sallandtrail2021. Laten we daar een mooie, inspirerende verzameling van maken.
Op de website zal vanaf 1 maart een lijst gepubliceerd worden met alle deelnemers die de afstand volbracht hebben. Daarnaast verloten wij onder alle ingeschreven deelnemers chocoladerepen. Who’s in?

Blijf lopen en blijf gezond, we zien jullie foto’s graag tegemoet!