SallandTrail 13 maart afgelast!

SallandTrail 13 maart afgelast!

Het staat op dit moment voor 100% vast dat we géén vergunning krijgen om op 13 maart de SallandTrail te organiseren. Ondanks een degelijk coronaprotocol en uitvoerig Veiligheidsplan; de opnieuw aangescherpte regels rond het coronavirus geven onvoldoende ruimte voor een evenement.
Dat is zuur! Voor jullie als deelnemers, maar ook voor ons als organisatie, de vrijwilligers en vrienden van de SallandTrail. We willen elk jaar opnieuw een evenement neerzetten zoals jullie dat van ons gewend zijn: prachtige trails, uitstekende verzorging en bovenal een fantastische sfeer: een trailfeest!
We doen het niet voor minder; geen halfbakken evenement, maar kwaliteit en anders maar niet. Geen grote groepen mensen die 13 maart richting Nijverdal afreizen dus! Safety first!
 
Maar wat dan? Meer dan 900 traillopers zijn in voorbereiding voor 13 maart!!
We willen het liefst dat iedereen die bezig is met de voorbereiding op die 25, 50 of 80 kilometer gewoon daar mee doorgaat! Niet afblazen dus, dat zou vreselijk jammer zijn: blijf lopen! Juist nu is het belangrijk om zo vaak mogelijk in de buitenlucht te zijn en je conditie op peil te houden.

Op korte termijn komt er meer nieuws op de website www.sallandtrail.nl en op onze facebookpagina. We gaan iedereen die de gekozen trailafstand gaat lopen de kans geven om dat in de periode rond 13 maart met ons te delen. Hoe en wat?? Meer daarover volgt op korte termijn (-;
 
Blijf lopen!
(PS – voorlopig richten we ons niet op een nieuwe datum.)

Sportieve groeten,
Organisatie SallandTrail