Uitslag enquête

Uitslag enquête

Beste SallandTrail vrienden,

We wensen iedereen een gezond en goedlopend 2021!

De SallandTrail staat op de agenda voor 13 maart 2021. Na 2 afgelastingen in 2020 hopen we natuurlijk van harte dat het deze keer wel – al is het in aangepaste vorm – door kan gaan. Zeker is dat helaas nog niet, maar we houden goede moed!

Om een inschatting te kunnen maken t.a.v. de belangstelling, hebben we in december naar alle 1180 ingeschrevenen voor de SallandTrail 2020 een mail gezonden met een update en een enquête. Daar is massaal op gereageerd, waarvoor dank!

Van 165 personen hebben we geen reactie ontvangen; ook niet na een tweede mail als herinnering. We gaan ervan uit dat er geen belangstelling is voor 13 maart en hebben deze personen van de deelnemerslijst verwijderd.

Van de 1015 ontvangen reacties waren er 23 van personen die afzien van deelname en ook geen aanspraak willen maken op een korting en voorrang bij de 2022 SallandTrail. 72 personen zien af van deelname op 13 maart maar willen wel graag voorrang bij inschrijving én een korting bij deelname aan de ST2022.

Dat betekent dat 920 van jullie “JA, ik ben er bij!” hebben ingevuld op de vraag of je er op 13 maart bij zult zijn als de SallandTrail dan doorgang kan vinden.

Dat betekent dus dat mocht alles gaan zoals wij dat graag willen, jullie over een week of 10 aan de start zullen staan voor de 25, 50 of 80 km SallandTrail. Geen dag meer te verliezen dus voor je voorbereiding, ook al is het nog niet 100% zeker. Zorg dat je er klaar voor bent op 13 maart! Het plezier van de steeds wat langere duurlopen in de voorbereiding wil je niet missen toch? Zet 13 maart vast – moervast – en spreek met jezelf en anderen af dat je in elk geval op die dag klaar bent voor je doelafstand!

Je gaat ‘m lopen, hoe dan ook! (-;