Update SallandTrail 2021

Update SallandTrail 2021

Wellicht sta je inmiddels te trappelen om weer een mooie en gezellige trail te lopen. Wij in elk geval wel.
De hardloopkalender is echter akelig leeg…

Worden de maatregelen over een tijdje weer wat versoepeld en kunnen we dan volgend jaar weer hardloopevenementen organiseren? Het antwoord daarop hebben wij (ook) nog niet. Het is enorm lastig om al iets definitief toe te kunnen zeggen. Wel zijn we achter de schermen druk met het uitwerken van verschillende scenario’s, rekening houdend met de voorschriften vanuit gemeente, Veiligheidsregio en Atletiek Unie. We bereiden ons voor op een SallandTrail op zaterdag 13 maart 2021 en zullen alles op alles zetten om er een coronaproof evenement van te maken! Feit blijft dat het een evenement zal worden in aangepaste vorm.

We hebben alle ingeschreven deelnemers voor de SallandTrail 2020 per mail gevraagd om via een korte vragenlijst aan te geven of ze op 13 maart 2021 aanwezig zullen zijn. Indien dat het geval is worden deze inschrijvingen gewoon – en zonder kosten – doorgeschoven naar de deelnemerslijst voor 13 maart 2021. Voor iedereen die niet wil of kan bieden we de mogelijkheid om te kiezen voor een voorrangspositie bij de inschrijving én een korting van €7,50 op de inschrijving voor de SallandTrail van 2022.
Het invullen en insturen van de enquête is mogelijk tot 1 januari 2021.
Mocht je de enquête niet ontvangen hebben, check dan nog eens je SPAM-map. Vind je hem niet, stuur ons dan even een berichtje.


We blijven de ontwikkelingen op de voet volgen en hopelijk zien we jullie allemaal op 13 maart. Wij houden de moed erin, doen jullie dat ook! Blijf sportief bezig, blijf gezond en bereid je gewoon voor op de SallandTrail!
We wensen jullie alvast – ondanks de beperkingen – hele fijne feestdagen!

Met sportieve groeten,
Organisatie SallandTrail