Nieuwsupdate SallandTrail 2021

Nieuwsupdate SallandTrail 2021

Graag willen wij jullie op de hoogte brengen van de stand van zaken omtrent de SallandTrail 2021.

Na twee edities helaas te moeten afgelasten vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus, zowel in maart 2020 als in augustus 2020, is nu de grote vraag; kunnen we in maart 2021 wel van start gaan?

Het antwoord daarop hebben wij als organisatie ook (nog) niet. Momenteel zijn wij de verschillende mogelijkheden aan het onderzoeken, rekening houdend met alle voorschriften vanuit de gemeente en de atletiekunie. Vanzelfsprekend willen wij een evenement organiseren waarbij de veiligheid en gezondheid van onze lopers en vrijwilligers voorop staat!

We onderzoeken bijvoorbeeld de mogelijkheid om een trail te organiseren voor alle deelnemers die zich ingeschreven hebben voor de editie van 2020, zij hebben namelijk nog een startbewijs. Of wij daarnaast ook nieuwe inschrijvingen kunnen en mogen accepteren is iets wat wij ook gaan onderzoeken. Dit alles is afhankelijk van de huidige voorschriften en de mogelijke maatregelen die in de komende periode misschien nog gaan komen.

Wij hopen in ieder geval dat we in maart 2021 weer een mooie trail voor jullie kunnen en mogen organiseren, al dan niet in een aangepaste vorm.

We zullen jullie informeren zodra er meer nieuws te melden is!

Met sportieve groeten,

Organisatie SallandTrail 2021