Laatste kans enquête

Laatste kans enquête

We wachten met spanning op nieuwe informatie over de ‘deadline’ van 28 april. Welke evenementen kunnen straks nog wel doorgaan en welke niet??
Er zijn op dit moment veel belangrijkere dingen dan trailrunning natuurlijk, maar het is wel spannend. En het is wel duidelijk dat veel (trail)lopers staan te popelen om eindelijk weer eens een mooie, uitgezette trail te kunnen lopen.

Op de enquête van de SallandTrail zijn heel veel reacties binnen gekomen! Van de ca. 1.200 personen die ingeschreven stonden voor 14 maart hebben er nu 1.060 de enquête ingevuld en verstuurd!

  • 910 trailrunners geven aan dat ze van plan zijn om op 22 augustus bij de SallandTrail 2020 2.0 aanwezig te zijn (86%).
  • 130 personen hebben aangegeven dat ze er niet zullen zijn op 22 augustus maar graag voorrang krijgen bij inschrijving voor de SallandTrail 2021 (13 maart) Van deze personen hebben er 36 aangegeven dat ze afzien van de € 7,50 korting op het inschrijfbedrag.
  • 20 personen hebben aangegeven dat ze van de lijst verwijderd konden worden.

Dank jullie wel voor het invullen en de vele complimenten die we hebben ontvangen! Blijkbaar is de communicatie van onze kant door velen enorm gewaardeerd.

De ca. 140 personen die nog niet gereageerd hebben op de enquête, kunnen dat nog t/m 15 april doen. Daarna wordt deze van internet verwijderd. Heb je niet gereageerd, dan nemen we aan dat je verder geen belangstelling meer hebt voor deelname op 22 augustus. Dit betekent dat je niet op die deelnemerslijst opgenomen zult worden. Had je een shirt besteld en wil je dat alsnog ontvangen, dan kan dat tegen verzendkosten opgestuurd worden. Laat maar weten!

De opengevallen plaatsen kunnen opgevuld worden door andere belangstellenden. Er hebben zich daar  al enkele tientallen voor gemeld. De maximumaantallen per afstand blijven gehandhaafd.

Verzoeken om wijziging van de afstand waarvoor oorspronkelijk is ingeschreven, zullen op korte termijn worden verwerkt. Dat gaat vast lukken.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn met betrekking tot het wel of niet doorgaan in augustus, hebben we zo snel mogelijk contact met elkaar!

Blijf gezond allemaal, blijf lopen en houd een goede conditie!