Laatste nieuws

Laatste nieuws

Beste deelnemers,
vandaag (9 maart) wordt via de mail een ‘Laatste Nieuwsbrief’ verzonden naar iedereen die nu op de deelnemerslijst staat. Je vindt daarin de laatste nieuwtjes, belangrijke tips en aanwijzingen voor komende zaterdag. Kijk er even goed naar, zodat je goed voorbereid bent. Mocht je belangrijke informatie missen, laat het ons weten.

Graag willen we nog even extra het CARPOOLEN en het gebruik van het openbaar vervoer/de trein benadrukken. Maak er gebruik van als dat enigszins tot de mogelijkheden behoort!
Vanaf het station rijden we jullie met SallandTrail taxi’s naar de start.

Voor de deelnemers aan de 25 km SallandTrail:
De eigen aangegeven voorkeur van startgroep (09:30 of 10:00 uur) is akkoord.
Heb je géén voorkeur (doorgegeven), dan is het advies om in de groep van 10:00 uur te starten. Die is minder druk dan de groep van 09:30 uur.

Ben je vrijdag al in Nijverdal of woon je in de buurt? Je kunt dan je startnummer (en evt. bestelde shirt) vrijdag al tussen 16:00 uur en 19:00 uur bij Het Ravijn afhalen. Dan hoef je zaterdag niet in de rij te staan wachten. Je kunt zelfs al even op het start/finishterrein gezellig een drankje in de Tipi-tent nemen.
De kleedkamers zijn zaterdag op de eerste verdieping bij Het Ravijn.

De routes zijn nu definitief zoals ze op de website staan. Vanwege de vervroegde afsluiting van de Sprengenberg is de route voor de 50 km en de 50 Mijl daar enigszins gewijzigd.

We wensen jullie allemaal succes en vooral heel veel plezier aankomende zaterdag!