SallandTrail 2020: nog steeds enorm populair!

SallandTrail 2020: nog steeds enorm populair!

De SallandTrail 2020 zal plaatsvinden op zaterdag 14 maart 2020. De inschrijving voor de trails van 25 km, 50 km en 50 Mijl (80 km) is ondertussen geopend en opnieuw blijkt dat de populariteit van de SallandTrail ook na 9 jaren nog enorm groot is!

De inschrijving voor de 25 km SallandTrail 2020 opende op 10 november en al na enkele uren was het maximum van 700 beschikbare startbewijzen bereikt! De opengestelde ‘Reservelijst’ telt één week later reeds meer dan 50 liefhebbers van de trails die nog graag in aanmerking willen komen voor een startbewijs! Dat kan alleen zodra onder de 700 ingeschreven personen zich afvallers melden.

De inschrijving voor de 50 km SallandTrail en 50 Mijl SallandTrail werd geopend op 3 november. Op de 50 km lijst staan nu (18 nov) 265 deelnemers uit binnen- en buitenland. Er kunnen maximaal 325 personen op deze afstand starten!

Voor de 50 Mijl SallandTrail staan nu al 105 ultralopers vermeld! Veel bekenden die al meerdere malen hebben deelgenomen en nu de 80 km over de prachtige Sallandse heuvels opnieuw aan willen pakken. Op deze afstand kunnen maximaal 175 deelnemers van start gaan.

In vergelijking met vorige jaren is de belangstelling ook voor de ultratrails minstens even groot. Dat betekent dat de 50 km SallandTrail waarschijnlijk vóór 1 februari het maximum aantal van 325 inschrijvingen zal bereiken. De 50 Mijl zal naar verwachting in de loop van februari het maximumaantal van 175 inschrijvingen bereiken. Het is maar dat u het weet. (-;

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *