Starttijd 50 km SallandTrail vervroegd!!

Starttijd 50 km SallandTrail vervroegd!!

De starttijd van de 50 km SallandTrail stond gepland op 11:00 uur. De organisatie heeft besloten om dat te veranderen in 09:00 uur!

Dit jaar starten zowel de deelnemers aan de 50 km als de 50 Mijl (80 km) met het routedeel door het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug! Vorige jaren was dat juist het afsluitende deel op de langste afstanden.

Deze omzetting zorgt voor organisatorische wijzigingen wat betreft drukte bij de verschillende verzorgingsposten en de inzet van vrijwilligers gedurende de dag. We hebben besloten om daarom de start van de 50 km te vervroegen van 11:00 uur naar 09:00 uur. De andere starttijden blijven gelijk. De mogelijkheden om met elkaar samen naar Nijverdal te rijden – carpoolen – worden hierdoor zeker vergroot!

We hopen natuurlijk dat niemand door deze aanpassing in de problemen komt.