Laatste nieuws SallandTrail 2019

Laatste nieuws SallandTrail 2019

Beste deelnemer aan de SallandTrail 2019,

Op zaterdag 9 maart hopen we je te kunnen verwelkomen bij de start van de 25, de 50 of de 80 km (50Mijl) SallandTrail. Je hebt dus nog een week of 8 om je goed voor te bereiden op één van deze prachtige trails. Geniet ervan! Wij zullen ervoor zorgen dat het de deelnemers aan niets zal ontbreken en dat de routes duidelijk zijn aangegeven. Hopen natuurlijk dat het weer op 9 maart een beetje mee zal werken om er opnieuw een fantastisch evenement van te maken. De laatste jaren waren wat dat betreft fantastisch goed! (-;

In de informatie op de website staat vermeld dat tot 15 januari a.s. een inschrijving nog eenvoudig kan worden geannuleerd door een mailtje te sturen naar sallandtrail@atletics.nl.

Vanaf 15 januari worden de automatische incasso’s geïnd.
Daarna kun je je inschrijving niet meer annuleren maar eventueel nog wel tot uiterlijk 1 maart overdragen op een andere persoon. Indien er nog liefhebbers op een reservelijst staan, brengen we je in dat geval graag in contact met iemand die nog mee wil doen. Zij hebben in dat geval voorrang. Je moet wel zelf voor de financiële afwikkeling zorgen met de nieuwe deelnemer.

Wil je alsnog een SallandTrail hardloopshirt bestellen? )
Dat kan. Doe dat dan het liefst vandaag of morgen nog zodat we het mee kunnen nemen in de automatische incasso! Op je inschrijfbevestiging kun je controleren of je wel of niet al een shirt hebt besteld. Hieronder kun je nog eens bekijken hoe ze er uit komen te zien.

We wensen je nog een aangename, blessurevrije en succesvolle voorbereiding toe en zien je graag op 9 maart in Nijverdal!

Met vriendelijke groet,
Namens de organisatie van de SallandTrail

Bertus van Elburg